Rabu, Januari 07, 2009

pengajian haid

assalammualaikum...pengajian tentang haid telah bermula di surau KK4, UM....sama-samalah kita doakan agar pengajian ini dapat disampaikan dgn sempurna..insyaALLAH...

InsyaALLAH, ana akan cuba update setiap kali dah habis 2 hari pengajian.......ana akan cuba sampaikan setakat yg mampu

"rasa sedih sgt minggu nie sbb difitnah, tapi tak mengapa...hanya ALLAH sahaja tahu hikmahnya...insyaALLAH ana akan dapat tahu juga kenapa semua nie berlaku"
# sesiapa yang nak order coklat di bawah nie boleh dtg jumpa ana yer..

harga RM 2.30 hingga Rm 6.00


harga dlm lingkungan RM 5.50 hingga RM 16.50

8 ulasan:

arJuNa jaLaNan berkata...

salam.
hg jual kek2 tu ka??
mana dpt supplier?
huhuu..

sya_ais berkata...

to arjuna jalanan...

bukan kek la tp coklat la....dpt supply dr kajang...nak order ka??

arJuNa jaLaNan berkata...

owh.
ye ke?
harga bpe???

sya_ais berkata...

kan dh tulis kat bawah pic harganya...

kalau nak lagi detail, pie blog nie...

http://marc-choc.blogspot.com

arJuNa jaLaNan berkata...

amboi..

nk jd usahawan muda plak.
hehehe~

sya_ais berkata...

cuma membantu ja.....kan elok berniaga ni

arJuNa jaLaNan berkata...

hehe..
ye la tu..

weyh!
t.cre presiden ko.
ak akn sentisa suport dia gk..
cayalahh!

sHi berkata...

salam syakila isma,
akak pun dh order tau coklat ni through ayu PAKK..tak sbr nk rasa.hehehe