Khamis, April 16, 2009

ALLAH telah mengira titis airmata



Assalammualaikum....imtihan makin hampir....

kalau 1st year memang akan mula menjawab exam esok paper english...berdebar tak??

kalau dah 2nd year ni exam bermula lambat dan habis pun lambat...

24hb April Exam Malaysian Taxation System pukul 3ptg
29hb April Exam Accounting Information System pukul 3ptg
2hb Mei Exam Business Statistic pukul 11.30pg
5hb Mei Exam Financial Accounting & Reporting III pukul 3ptg

Sikit jer kan exam kali ni....memang tengok sikit jer tapi ALLAH ja tahu macam mana nak hadapi..
Semalam macam nak pecah dada..macam ja kan..tapi ALLAH tak akan memberi ujian pada hambaNYA tanpa melihat kemampuan hambaNYA hadapi ujian itu.....
Tak mampu nak diceritakan.....
OK...lepas ni kita sambung sesi tazkirah lepas exam boleh...
nanti dah kat rumah free la sikit....

3 ulasan:

the hazim berkata...

Adik Syakila,
Dua mata yang akan tidak disentuh oleh api neraka:
1.Mata yang bertahan dari tidur kerana mempertahankan Islam (JIHAD)
2.Mata yang menangis kerana keinsafan dan takutnya kepada ALLAH.

zinnirah berkata...

salam imtihan sahabat tersayang... moga terus tabah mengharungi ujian yang melanda..... salam sayang dan rindu dari jauh.....

Anak Pendang Sekeluarga berkata...

"Dan orang-orang yang beriman dan berhijrah serta berjihad pada jalan Allah (untuk membela Islam) dan orang-orang (Ansar) yang memberi tempat kediaman dan pertolongan (kepada orang-orang Islam yang berhijrah itu), merekalah orang-orang yang beriman dengan sebenar-benarnya. Mereka beroleh keampunan dan limpah kurnia yang mulia." (Al-Anfaal 8:74)

Salam ziarah dari saya,,blog yang menarik ,jemput muzakarah di blog saya....dan jadikan blog saya sebagai rakan anda..tq