Sabtu, Mei 30, 2009

award & tags

assalammualaikum..pertama kali di beri award n tags...

tengah sibuk dan kering idea nak menulis, tetiba ada pulak hamba ALLAH nak bagi award..
ambik jer la kan..
syukran jazilan...


itulah awardnya..cantik tak???cantik kan..ala-ala purple dan pink cam tu...

sekrang masanya nak kena jawab tag pulak..antara soalan dan jawapannya:
Nyatakan 5 fakta menarik tentang si pemberi award ini.
1.) Dia ni kawan sejak sekolah rendah lagi
2.) Suka sangat gaduh dengan diri ini...tapi kami cepat baik kalau gaduh
3.) Kami belajar di tempat yang sama iaitu UM
4.) Seorang pendengar yang baik dan setia....
5.) Pernah merajuk dengan sangat lama dari dirinya masa dia pindah sekolah masa form 4....saya nangis smpai banjir sekolh(boleh caya ka fakta ni??)

#si syerul ni ckp sy cintakan kolej??ya ka cintakan kolej???

Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sndiri sebelum memilih
1.) Saya seorang perempuan (hahhaha......kalau dari cerita ada mcm lelaki ka??)
2.) Suka warna biru (walaupun da fakta mengatakan biru adalah warna sedih)
3.) Suka pada kek, aiskrim dan yang pastinga ais kacang letak cendol ja
4.) Berat badan saya cuma 40kg sahaja ( anda percaya??kena percaya sebab saya pun tak percaya berat saya turun mendadak)
5.) Ada seorang abah yang penyayang dan mama yang pengasih (mesti la)
6.) Ada 3 orang adik yang suka mengusik saya...heheheh...tanpa mereka sayang tak mungkin jadi kakak...
7.) Sukakan cabaran dalam hidup...bila tercabar mesti nak menang pastu mesti nak nangis
8.) Suka sangat pada matematik dan matematik tambahan...kiranya sangat suka pada subjek yang melibatkan calculation
9.).........apa lagi nak tulis ni................ha..bekas pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Sungai Pasir dari tahun 2001 hingga 2005
10.) bekas pelajar Kolej Matrikulasi Perlis sesi 2006/2007 iaitu Generasi ke-7

cukuplah ya.....
sekarang kena tag tiga orang iaitu ;
1.) My younger sister yang sekarang ni sibuk dengan kehidupannya
2.) Cik Nabila di UKM, my friends since KMP until now
3.) Mr Apple @ Ilyas...ni untuk memperbanyakkan entry adik yerk...
# Cik Anis rahim tak perlu di tag sebab anda telah di tag oleh syerul yerk...

3 ulasan:

arJuNa jaLaNan berkata...

huhuhu..syukran ek coz trima award berprestij dr ak..kekekek~ xsia2 ak kasik kt hg.. ;P

btw,
KELAKAR seyh bla hg flashback balik kisah MERAJUK ak tuh..HAHAHAHA..mmg
sioottt toi~

pu3 balqis berkata...

weyt...
sapa tuh younger sister..
huhu...

Zinnirah berkata...

Salam...

koi da jawab tag ang... hehe.. buka www.mutiaranabilah.blogspot.com..