Isnin, Mei 18, 2009

Minggu Pengurusan Pelajar Baru KMP 2009/2010 bahagian 1

Disinilah segalanya bermula dengan lebih mendalam


Alhamdulillah Minggu Pengurusan Pelajar Baru telah selesai....

sekarang ni pun dah ada kat rumah.....rehat-rehat dulu kat rumah sebelum plan balik UM semula nak selesai kan mana yang belum selesai...

Cerita keseluruhan ttg MPPB 2009/2010 akan menyusul kemudian sebab tak semua picture ada kat dalam laptop ni...

belum ambil lagi gambar dari ketua AJKO...maklum la ketua nya sibuk sekarang.....

rindu semua AJKO 2009/2010...semoga berjumpa lagi selepas ini....ukhwah fillah abadan abada.....

terimalah sedikit gambar yang diambil dari friendster Kak Elly n blog MPPB..(tq Kak Ellly)


Kesian nya buat keja sampai tertido atas jalan dah

Kak elly yang uruskan asrama bersama Ketua AJKO(Pak Ku) yang dok menyibuk kat Pak Guard menyambut family


Dan...inilah kami.......

Riang...ceria....bersama......
Apa yang penting?? Kerjasama....

8 ulasan:

the hazim berkata...

adik tu tidur kat jalan?kesian, macam mangsa langgar lari pulak

miss GAZA berkata...

nampak besst ja progg!
tapi tak sempat nak p mlawat kat araw nu..
(bleh ka p?)
:]

kak sya,
ada apa2 hadiah tak drp shee x?
(kes pinjam tdung purple dia tu la..)
:p

Anak Pendang Sekeluarga berkata...

slm...saya mintak maaf ,,,xdan nak buat rumusan pasal komen2 mengenai hari ibu tu...lagi pun saya dah nk habis praktikal nie,,maklum lah sibuk ckit time cmnie...,,,,insyaAllah skit masa lg saya akan buat rumusan mengenai isu itu...tq

syakur berkata...

salam..

lama jugak ana menjengah KMP..

bleh upload gambar2 sekitar KMP tak..?

sya_ais berkata...

ustaz hazim :
ni smua drama jer yg tido2 kat jln ni...


miss gaza:
uish..tau jg ttg kes tudung purple dia tu...bukan pinjam terambik sbb tersalah tudung..


anak pendang sekeluarga:
x pa..take ur time


syakur:
insyaALLAH ana akan upload picture2 KMP..
tgh tunggu picture dr AJKO yg len..
utk makluman anta..alhamdulillah awal2 lagi kami dh cari AJK Pusat Islam...
tgk adik2 ni ramai yg berpotensi dan kami dah terangkan fungsi n matlamat Pusat Islam..
alhamdulillah juga ana dibantu adik2 ex-KMP lapis2 bawah kita...mereka sgt byk membantu..

syukur alhamdulillah..semua keja dipermudahkan ALLAH..

syakur berkata...

Syukran..

ana nak balik kedah nanti, cadang nak melawat KMP, boleh bagi no contact AJK pusat Islam x.. nak pegi buat usrah sama..

send kat no ana : 0134172566

s. u. f. i. berkata...

salam kak!!
ssh benor nk carik blog akak.
skrg baru jmpe kak.
hehe.

oke oke!

komsas SITI AISHAH!!
mcm mne erh nk contact ngan ajko?
jmpe blog akak je,blog ajko lain blum ditemui.
haha!
all the best kak!!

s. u. f. i. berkata...

haha.

bkn garang.

ok je saya tgk.

klu akak ingat lg kan, mase kt library, saye la yg kasik surat interview bpg kat akak.

saya x taw akak ingt lg ke x.

haha!

abg yasir bgtaw saya yg akak nie akak protokol.

haha!!

ari tue, abg disiplin dtg.(saya x ingat name dye ape)

mase tue bru abeh undi untuk JPP.

x smpat nk tegur dye.

dye busy smbang ngan org lain.

hahaha!~

saya add akak kt friendster taw!